Recept Afdrukken
Gehakt met garam masala en sperziebonen
Gehakt met garam masala en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gehakt met garam masala en sperziebonen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breng een laagje water aan de kook en kook de sperziebonen in zo’n 5 minuten beetgaar.
  3. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en het gehakt toe en bak dit rul.
  4. Voeg de voorgekookte sperziebonen, de kruiden en de sojasaus toe en roer dit goed door.
  5. Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal, bestrooi de sperziebonen-gehakt laag met de kaasrasp en plaats de ovenschaal zo’n 15 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten).
  6. Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!