Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Mager rundergehakt
- Max. 20 g Harde geitenkaas geraspt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Min. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Kruiden garam masala, kerriepoeder en peper
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Breng een laagje water aan de kook en kook de sperziebonen in zo’n 5 minuten beetgaar.
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers en het gehakt toe en bak dit rul.
- Voeg de voorgekookte sperziebonen, de kruiden en de sojasaus toe en roer dit goed door.
- Schep de inhoud van de pan in een ovenschaal, bestrooi de sperziebonen-gehakt laag met de kaasrasp en plaats de ovenschaal zo’n 15 minuten in de oven (tot de kaas is gesmolten).
- Schep de inhoud van de ovenschaal op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment