Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Een snufje (Groene)asperges
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Kruiden garam masala en peper
- Min. 250 g Champignons in kwartjes gesneden
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Min. 200 g Broccolirijst
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg het gehakt, de knoflook en de gemberpoeder toe en roerbak dit tot het gehakt rul is.
- Voeg de champignonpartjes toe en bak deze mee tot ze zacht beginnen te worden.
- Voeg de broccolirijst en de kruiden toe, roer goed door en bak dit mee tot de korrels gaar zijn geworden.
- Schep het kruidige rijstgerecht op je bord, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment