Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Courgette in de lengte gehalveerd en uitgehold
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 120 g Mager rundergehakt
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 200 g Venkel fijn gehakt
- Max. 1 Tomaat fijn gehakt
- Max. 100 g Champignons in plakjes gesneden
- Max. 100 g Pure tomatensaus (Passata)
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan en voeg het gehakt toe.
- Bak dit rul.
- Voeg vervolgens de ui, de venkel en wat zout toe en bak dit een aantal minuten mee.
- Voeg de knoflook en de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht zijn.
- Voeg de tomaatstukjes en de tomatensaus toe samen met de tijm, zet het vuur laag en laat dit 10-15 minuten pruttelen.
- Bestrooi met peper en zout naar smaak en voorkeur.
- Bestrooi ook de uitgeholde courgette-helften met zout en peper en vul deze vervolgens met de inhoud van de pan.
- Plaats de gevulde courgette in een ovenschaal en zet deze zo'n 30 minuten in de oven.
Deel dit Recept
Add comment