Recept Afdrukken
Met gehakt en venkel gevulde courgette
Met gehakt en venkel gevulde courgette
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Met gehakt en venkel gevulde courgette
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een pan en voeg het gehakt toe.
  3. Bak dit rul.
  4. Voeg vervolgens de ui, de venkel en wat zout toe en bak dit een aantal minuten mee.
  5. Voeg de knoflook en de champignons toe en bak deze mee tot ze zacht zijn.
  6. Voeg de tomaatstukjes en de tomatensaus toe samen met de tijm, zet het vuur laag en laat dit 10-15 minuten pruttelen.
  7. Bestrooi met peper en zout naar smaak en voorkeur.
  8. Bestrooi ook de uitgeholde courgette-helften met zout en peper en vul deze vervolgens met de inhoud van de pan.
  9. Plaats de gevulde courgette in een ovenschaal en zet deze zo'n 30 minuten in de oven.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!