Gegrilde zwaardvis met radijssalsa
Maaltijd
Hoofdgerecht
Porties
1
Porties
1
Ingrediënten
Max. 120
g
Zwaardvisfilet
Max. 0.5
el
Kokos/olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Een snufje
Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Salsa-ingrediënten
min. 100 g radijs (in blokjes gesneden), min. 1 gele paprika (in blokjes gesneden), max. 25 g avocado (in blokjes gesneden, max. 1 rood pepertje (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap
Instructies
Verhit een grilpan, wrijf de visfilet in met de olie en bestrooi hem met zout en peper.
Meng de salsa-ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
Gril de visfilet zo’n 15 minuten (tot deze gaar is en een kleurtje heeft verkregen), leg hem op je bord, verdeel de salsa over de visfilet en serveer!
Gerelateerd