Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Zwaardvisfilet
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Salsa-ingrediënten min. 100 g radijs (in blokjes gesneden), min. 1 gele paprika (in blokjes gesneden), max. 25 g avocado (in blokjes gesneden, max. 1 rood pepertje (fijn gehakt), basilicum (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilpan, wrijf de visfilet in met de olie en bestrooi hem met zout en peper.
- Meng de salsa-ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Gril de visfilet zo'n 15 minuten (tot deze gaar is en een kleurtje heeft verkregen), leg hem op je bord, verdeel de salsa over de visfilet en serveer!
Deel dit Recept
Add comment