Recept Afdrukken
Gegrilde zeebaars met pompoen en druivensalsa
Gegrilde zeebaars met pompoen en druivensalsa
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gegrilde zeebaars met pompoen en druivensalsa
Instructies
  1. Verhit de olie in een grilpan, gril de pompoenstukken tot ze zacht beginnen te worden en een kleurtje krijgen en haal ze vervolgens uit de pan.
  2. Meng in de tussentijd de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
  3. Wrijf de zeebaarsfilet in met zout en peper en gril deze zo’n 3 minuten in de achtergebleven olie (tot deze een kleurtje krijgt).
  4. Gril de andere kant vervolgens 2-3 minuten (tot de gehele zeebaarsfilet gaar is) en laat hem een half minuutje rusten.
  5. Serveer de gegrilde zeebaarsfilet en pompoenstukken samen met de druivensalsa.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!