Porties |
Ingrediënten
- Salsa-ingrediënten max. 150g frambozen, max. 100 g mango (in kleine blokjes gesneden), koriander (fijn gehakt) en max. 1 eetlepelcitroensap Max. 2 paprika's, in reepjes gesneden
- Max. 2 Paprika's in reepjes gesneden
- Max. 120 g Wilde zalmfilet
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden citroenrasp (van een biologische citroen, paprikapoeder, knoflookpoeder, uipoeder, ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een grilpan, gril de paprikareepjes tot ze zacht beginnen te worden en een kleurtje krijgen en haal ze vervolgens uit de pan.
- Meng in de tussentijd de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Wrijf de zalmfilet in met de kruiden en gril deze zo’n 10-15 minuten in de achtergebleven olie (tot deze gaar is).
- Serveer de gegrilde zalm en paprikareepjes samen met de frambozen-mango salsa.
Deel dit Recept
Add comment