Recept Afdrukken
Gegrilde zalm met asperges en druivensalsa
Gegrilde zalm met asperges en druivensalsa
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gegrilde zalm met asperges en druivensalsa
Instructies
  1. Meng de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
  2. Wrijf de zalmfilet in met zout, peper en olijfolie en gril deze zo’n 4 minuten (tot deze goudbruin kleurt).
  3. Gril de andere kant vervolgens 2-3 minuten (tot de gehele zalmfilet gaar is) en laat hem een half minuutje rusten.
  4. Gril de asperges, zodat ook deze (beet)gaar zijn en serveer de gegrilde zalm en asperges samen met de druivensalsa.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!