Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 stronkjes Witlof gehalveerd en kern verwijderd
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Max. 2 stuks Zon gedroogde tomaten (zonder additieven) geweekt in water en in reepjes gesneden
- Max. 1 el Tijm fijn gehakt
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng de fetablokjes met de reepjes zon gedroogde tomaat, de tijm, de olie en een snuf peper en zout.
- Leg de gehalveerde witlofstronkjes in een ovenschaal of op een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel je tomaatjes-feta-kruiden-mengsel over de stronkjes.
- Gril de stronkjes vervolgens zo'n 15 minuten in de voor verwarmde oven.
- Schep de gegrilde stronkjes op je bord, garneer met de walnootstukjes en serveer!
Deel dit Recept
Add comment