Porties |
Ingrediënten
- Salsa-ingrediënten max. 2 perziken (in kleine blokjes gesneden), max. 1 rode paprika (in blokjes gesneden), max. 10 g rode ui (in blokjes gesneden), max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 handje koriander (fijn gehakt) en peper
- Max. 120 g Varkensfricandeau
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Kruiden chilipoeder, knoflookpoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
- Meng de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Wrijf de varkensfricandeau in met olie en citroensap, bestrooi hem met de kruiden, leg hem op de met bakpapier beklede bakplaat, plaats de bakplaat in de oven en gril de gekruide varkensfricandeau in zo'n 15-20 minuten gaar.
- Schep de gegrilde varkensfricandeau op je bord, verdeel de perzik-paprika salsa over het vlees en serveer!
Deel dit Recept
Add comment