Recept Afdrukken
Gegrilde rosbief met een kruidige meloen salsa
Gegrilde rosbief met een kruidige meloen salsa
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Gegrilde rosbief met een kruidige meloen salsa
Instructies
  1. Meng de salsa ingrediënten en zet dit apart, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
  2. Verhit een grilpan, wrijf de rosbief in met zout en peper en grill hem in 5-7 minuten per kant medium gaar (medium rare).
  3. Haal de rosbief uit de pan, laat hem een aantal minuten rusten, snijd hem vervolgens in diagonale plakken en serveer deze plakken met de salsa erover of ernaast.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!