Porties |
Ingrediënten
- Max. 2 Portobello's
- Max. 300 g Blauwe bessen
- Max. 60 g Kipfilet in blokjes gesneden
- Max. 40 g Feta verkruimeld
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 Bosuitje in ringetjes gesneden
- Max. 10 g Rauwe pijnboompitten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden, verwijder de steeltjes van de portobello's en meng de kipblokjes met de fetakruimels.
- Voeg de bosui-ringetjes toe en breng dit mengsel op smaak met zout en peper.
- Bestrijk de bolle kant vd portobello's met de olie en gril ze zo'n 2 minuten in de voor verwarmde oven.
- Haal de gegrilde portobello's uit de oven, vul de hoedjes met het kip-feta mengsel en verpak ze vervolgens in bakpapier.
- Plaats de pakketjes zo'n 10-20 minuten in de oven, check of de kip gaar is en haal ze (wanneer dit het geval is) uit de oven.
- Laat het vocht uit de pakketjes stromen, haal de gevulde portobello's uit het papier, leg ze op je bord, bestrooi ze met de blauwe bessen en pijnboompitten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment