Porties |
Ingrediënten
- Min. 2 Paprika's in brede repen gesneden
- Min. 200 g Koolrabi in blokjes gesneden
- Max. 75 g Feta in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Tuinkers
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe hazelnoten
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilpan.
- Rooster de paprikareepjes eerst 5 minuten aan de ene kant en vervolgens 5 minuten aan de andere kant in de grilpan (tot ze beginnen te kleuren en wat zachter zijn geworden) en laat ze vervolgens afkoelen.
- Meng de gegrilde paprikareepjes met de overige ingrediënten (m.u.v de hazelnoten) en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer met de hazelnoten en serveer!
Deel dit Recept
Add comment