Porties |
Ingrediënten
- Min. 2 Paprika's in brede repen gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Cayennepeper
- Een snufje Komijnzaad
- Max. 0.5 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Tomatenpuree zonder additieven
- Max. 1 el Citroensap
- Max. 10 g Rauwe walnoten
- Max. 75 g Feta
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een grilpan, fruit de knoflook, voeg de paprikarepen toe en gril deze tot ze wat zachter zijn geworden en een kleurtje beginnen te krijgen.
- Schep de (afgekoelde) inhoud van de grilpan, samen met de olie uit de pan in een keukenmachine, voeg de overige ingrediënten toe en pureer dit tot een gladde dip is ontstaan.
- Zet de dip in de koeling tot het moment van serveren.
- Serveer met reepjes rauwkost.
Deel dit Recept
Add comment