Recept Afdrukken
Gegrilde little gem met kip en Parmezaanse kaas
Gegrilde little gem met kip en Parmezaanse kaas
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gegrilde little gem met kip en Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Doe de kipfilet in een zak, giet de helft vd dressing erbij en laat dit min. 30 minuten marineren.
  2. Verhit een grilplaat, leg de gemarineerde kip op de plaat en gril de kip tot deze een kerntemperatuur van 60 graden heeft bereikt.
  3. Draai de kipfilet om, gril de andere kant (in totaal zo'n 5 minuten) en leg hem vervolgens apart om te rusten.
  4. Bestrijk de snijkant van de little gems met de resterende dressing en gril ook deze (op het snijvlak tot ze bruin kleuren).
  5. Snijd de afgekoelde gegrilde kip in plakken en leg deze samen met de geroosterde sla op je bord.
  6. Bestrooi het geheel met de kaasschilfers en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!