Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Little gem (mini Romeine sla) gehalveerd
- Dressing-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel mosterd (zonder additieven) en peper
- Max. 90 g Kipfilet
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de kipfilet in een zak, giet de helft vd dressing erbij en laat dit min. 30 minuten marineren.
- Verhit een grilplaat, leg de gemarineerde kip op de plaat en gril de kip tot deze een kerntemperatuur van 60 graden heeft bereikt.
- Draai de kipfilet om, gril de andere kant (in totaal zo'n 5 minuten) en leg hem vervolgens apart om te rusten.
- Bestrijk de snijkant van de little gems met de resterende dressing en gril ook deze (op het snijvlak tot ze bruin kleuren).
- Snijd de afgekoelde gegrilde kip in plakken en leg deze samen met de geroosterde sla op je bord.
- Bestrooi het geheel met de kaasschilfers en serveer!
Deel dit Recept
Add comment