Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Little gem (mini Romeine sla) gehalveerd
- Min. 2 Chilipepertjes ingekeept en zaadlijsten verwijderd
- Dressing-ingrediënten max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 eetlepel koud geperste olijfolie, max. 1 eetlepel kappertjes (zonder additieven), max. 1 eetlepel yoghurt, max. 1 chilipepertje (fijn gemalen) en peper
- Max. 2 Eieren gekookt en in kwarten gesneden
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilplaat.
- Bestrijk de snijkant van de little gems met de helft vd dressing en gril deze (op het snijvlak) samen met de pepertjes op de grilplaat (tot ze bruin kleuren).
- Verdeel de gegrilde sla en pepertjes over je bord, leg de ei-kwartjes hier bij naast, besprenkel het geheel met de resterende dressing en serveer!
Deel dit Recept
Add comment