Recept Afdrukken
Gegrilde komkommer met za'atar
Gegrilde komkommer met za'atar
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Gegrilde komkommer met za'atar
Instructies
  1. Bestrooi de gehalveerde, uitgeholde komkommer met zout en laat dit een tijdje intrekken.
  2. Spoel het zout van de komkommer en laat de komkommer drogen.
  3. Meng de uitgelekte yoghurt met de za'atar, de bieslook en de peper en besprenkel de komkommer met het citroensap en de olie.
  4. Verhit een gilpan en gril de komkommer tot deze een kleurtje krijgt en rondom wat krokant begint te worden.
  5. Leg de gegrilde komkommer helften op je bord, schep de kruidige, dikke yoghurtsaus in de holtes van de komkommer, bestrooi met de sesam en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!