Porties |
Ingrediënten
- Salsa-ingrediënten max. 250 g verse kersen (ontpit in stukjes gesneden), max. 250 g roma tomaatjes (in stukjes gesneden), max. 10 g rode ui (gesnipperd), max. 1 eetlepel citroensap, basilicum (fijn gehakt) en (appel)azijn
- Max. 120 g Kipfilet
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de salsa-ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Verhit een grillpan, wrijf de kipfilet in met de olie, bestrooi hem met peper en zout en grill hem zo'n 4 minuten per kant (tot hij gaar is van binnen).
- Laat de gegrilde kip zo'n 5 minuten rusten, schep hem vervolgens op je bord, schep de salsa naast de kip en serveer!
Deel dit Recept
Add comment