Porties |
Ingrediënten
- Salsa-ingrediënten max. 2 perziken (in kleine blokjes gesneden), max. 1 rode paprika (in blokjes gesneden), max. 1 g bosuitje (in ringetjes gesneden), max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 handje oregano (fijn gehakt) en peper
- Max. 120 g Kabeljauwfilet
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 1 el Citroensap
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
Ingrediënten
|
Instructies
- Meng de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Wrijf de kabeljauwfilet in met olie en citroensap en bestrooi hem met paprikapoeder, knoflook en peper.
- Verhit een grilpan en gril de gekruide kabeljauwfilet zo’n 3-4 minuten per kant olie (tot deze een kleurtje krijgt en gaar is van binnen).
- Schep de gegrilde kabeljauwfilet op je bord, verdeel de perzik-paprika salsa over de vis en serveer!
Deel dit Recept
Add comment