Porties |
Ingrediënten
- Salsa-ingrediënten max. 300 g frambozen, max. 10 g rode ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 chilipepertje (fijn gehakt), max. 1 eetlepel citroensap, max. 1 eetlepel citroenrasp (van een biologische citroen), max. 1 handje koriander (grof gehakt)
- Min. 200 g Pompoen in partjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een grilpan, gril de pompoenpartjes tot ze zacht beginnen te worden en een kleurtje krijgen en haal ze vervolgens uit de pan.
- Meng in de tussentijd de salsa ingrediënten en zet de salsa in de koeling, zodat alle smaken goed op elkaar in kunnen werken.
- Bestrooi de garnalen met zout en peper en gril deze zo’n 5-7 minuten in de achtergebleven olie (tot ze een kleurtje krijgen).
- Serveer de gegrilde garnalen en pompoenpartjes samen met de frambozen salsa.
Deel dit Recept
Add comment