Recept Afdrukken
Gegrilde garnalen met bloemkoolrijst en papaya-chilipeper salsa
Gegrilde garnalen met bloemkoolrijst en papaya-chilipeper salsa
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Gegrilde garnalen met bloemkoolrijst en papaya-chilipeper salsa
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook en stoom de bloemkoolkorrels hierboven gaar.
  2. Meng de korrels met gemberpoeder en chilipepervlokjes en zet dit apart.
  3. Verhit een grilpan, meng de garnalen met olie, gemberpoeder, chilipepervlokjes, citroenrasp, citroensap, peper en zout en gril deze zo'n 3-4 minuten (tot de garnalen gaar zijn en een kleurtje hebben gekregen).
  4. Meng in de tussentijd de salsa-ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
  5. Leg de gegrilde garnalen na bereiding op je bord, schep de bloemkoolrijst erbij, verdeel de salsa over de garnalen en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!