Porties |
Ingrediënten
- Min. 120 g Biefstuk
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Marinade-ingrediënten max. 1 eetlepel koud geperste kokos/olijfolie, max. 1 eetlepel citroensap, komijnzaad, chilipoeder, max. 10 g knoflook (geperst), ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Salsa-ingrediënten min. 100 g radijs (in blokjes gesneden), min. 100 g komkommer (in blokjes gesneden), basilicum (fijn gehakt), max. 10 g knoflook (geperst), max. 1 chilipepertje (fijn gehakt) max. 1 eetlepel citroensap
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit een grilpan, meng de marinade-ingrediënten, wrijf de biefstuk in met de marinade en laat dit een tijdje marineren.
- Meng de salsa-ingrediënten en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
- Gril de biefstuk (tot deze een gewenste gaarheid heeft bereikt), leg hem op je bord en laat hem rusten, verdeel de salsa over de biefstuk en serveer!
Deel dit Recept
Add comment