Porties |
Ingrediënten
- Min. 1 Komkommer gesneden
- Max. 100 g Prei gesneden
- Max. 1 handje Kruiden zoals basilicum, bieslook en munt grof gehakt
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 el Yoghurt
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Een paar druppels Tabasco (zonder additieven)
- Max. 300 g Watermeloen in blokjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld gekookt en grof gehakt
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe alle ingrediënten behalve de garnalen, de grof gehakte kruiden en de meloen in een keukenmachine en pureer dit.
- Plaats dit mengsel minimaal een uur in de koeling.
- Roer de grof gehakte kruiden, grof gehakte garnalen en de meloenblokjes na koeling door dit mengsel, schep de gazpacho in een kom en serveer!
Deel dit Recept
Add comment