Recept Afdrukken
Gazpacho met komkommer en mozzarella
Gazpacho met komkommer en mozzarella
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Gazpacho met komkommer en mozzarella
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten (m.u.v. de mozzarella) in een keukenmachine, voeg een gewenste hoeveelheid water toe en pureer dit.
  2. Giet de koude soep in een kom, roer de mozzarella stukjes door de soep en plaats de gazpacho minimaal 30 minuten in de koeling.
  3. Haal de gazpacho vlak voor het serveren uit de koeling en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!