Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet gestoomd en in stukjes gesneden
- Min. 400 g Bleekselderij in stukken gesneden
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 el Citroensap
- Min. 1 handje Basilicum
- Een snufje Italiaanse tuinkruiden
- Max. 1 el Olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de bleekselderij stukken toe en bak dit een aantal minuten.
- Laat de inhoud van de pan afkoelen, schep de inhoud van de pan vervolgens in een keukenmachine, voeg de overige ingrediënten (m.u.v. de zalmstukjes) toe en pureer dit tot een gladde soep.
- Roer de zalmstukje door de soep en plaats de soep minimaal een uur in de koeling.
- Schep de gazpacho (koude soep) in een kom of bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment