Recept Afdrukken
Gazpacho (koude soep) met mozzarella
Gazpacho (koude soep) met mozzarella
Maaltijd Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Lunch
Porties
Ingrediënten
Gazpacho (koude soep) met mozzarella
Instructies
  1. Doe de gesneden tomaten, de tomatensaus, de komkommer, de basilicum, de tijm, het laurierblad en de azijn in een kom en meng ze goed.
  2. Verhit de helft vd olie in een pan en fruit hierin het fijn gehakte pepertje, de uisnippers en de knoflook een aantal minuten.
  3. Doe de inhoud van de pan bij in de kom met groenten, bestrooi het geheel met zout en peper, meng alle ingrediënten goed door elkaar en plaats deze mengeling minimaal een uur in de koeling.
  4. Haal na het koelen het laurierblad uit het groentenmengsel.
  5. Doe het gekoelde groentenmengsel in een keukenmachine en pureer dit tot een egale soep.
  6. Zeef de soep.
  7. Giet de gekoelde, gezeefde soep in een kom, garneer met de mozzarella en besprenkel met de andere helft vd olie.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!