Porties |
Ingrediënten
- Max. 90 g Garnalen gepeld en gehakt
- Max. 0.5 Ei
- Max. 10 g Kokosmeel zonder additieven
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Max. 1 Bosuitje in stukjes gehakt
- Min. 1 handje Koriander gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Peper
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe alle ingrediënten (m.u.v. de olie) in een keukenmachine, maal dit zeer mengsel zeer fijn en laat dit even staan, zodat het kokosmeel de vloeistof uit het mengsel op kan nemen.
- Verhit de olie in een pan en vorm met koele, vochtige handen balletjes van het garnalenmengsel.
- Verdeel de balletjes over de bodem van de pan en druk deze plat tot koekjes.
- Laat eerst een kant van de koekjes in 2-3 minuten gaar worden en uitharden en draai ze vervolgens om, zodat ook de andere kant gaar kan worden en uit kan harden.
- Schep de koekjes op je bord en serveer (of bewaar ze na afkoeling in een luchtdichte, vochtdichte verpakking in de koeling voor later gebruik).
Deel dit Recept
Add comment