Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 100 g Bladspinazie
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1 Rode paprika in reepjes gesneden
- Max. 10 g Knoflook
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
- Max. 1 el Koriander fijn gehakt
- Currypasta-ingrediënten Max. 2 chilipepers (fijn gemalen), max. 100 g pure tomatensaus (Passata), max. 1 eetlepel citroensap, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, chilipoeder, citroengras, max. 10 g ui (gesnipperd), max. 10 g knoflook (geperst)
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmmachine en pureer deze.
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de paprika-reepjes en spinazie toe en laat de spinazie al roerend slinken.
- Voeg de curry-pasta toe, roer door en bak dit even mee.
- Voeg de garnalen samen met de knoflook toe, bestrooi met zout en roerbak dit zo'n 3 minuten.
- Voeg de kokosmelk en sojasaus toe en roer door.
- Laat dit nog zo'n 2-3 minuten pruttelen.
- Garneer met koriander.
Deel dit Recept
Add comment