Porties |
Ingrediënten
- Min. 300 g Paksoi grof gesneden
- 1 stengel Citroengras gekneusd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Rode peper fijn gehakt
- Max. 50 g Prei in fijne reepjes gesneden
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 1 el Basilicum grof gehakt
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Currypasta-ingrediënten koriander, knoflookpoeder, 1 rode chilipeper, gemberpoeder, 1 eetlepel pure tomatenpuree, paprikapoeder, garam masala, peper, kurkuma, komijn, cayennepeper, ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Vermeng alle currypasta-ingrediënten met elkaar in een keukenmachine of vijzel en zet dit apart.
- Verhit de olie in een pan en fruit de knoflook.
- Voeg vervolgens het fijn gehakte pepertje en het citroengras toe.
- Roer de curry-pasta hier doorheen.
- Voeg vervolgens de garnalen, de paksoi en een half kopje water toe.
- Breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat dit pruttelen.
- Voeg de kokosmelk toe en laat pruttelen tot de paksoi zacht is en de garnalen roze kleuren (zo'n 5 minuten).
- Roer op het laatst de basilicum, koriander en prei door je curry en besprenkel met citroensap.
Deel dit Recept
Add comment