Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in stukjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Max. 10 g Gember geraspt
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Cayennepeper
- Max. 120 g Garnalen gepeld
- Max. 1 el Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Ongezoete, glutenvrije sojasaus (Tamari)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan en fruit de uisnippers samen met de knoflook.
- Voeg de gemberpoeder, de sojasaus, de kerriepoeder, de cayennepeper en de kokosmelk toe en roer dit door.
- Voeg een laagje water toe, breng dit aan de kook, zet het vuur lager en laat de curry zo'n 5 minuten op laag vuur pruttelen.
- Voeg de courgette, de paprika en de garnalen toe en laat dit vervolgens nog eens 5 minuten pruttelen (tot de courgette zacht is geworden en de garnalen roze kleuren).
- Garneer met koriander en serveer.
Deel dit Recept
Add comment