Recept Afdrukken
Frozen Yoghurt bar met abrikozen en lijnzaad
Frozen Yoghurt bar met abrikozen en lijnzaad
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Frozen Yoghurt bar met abrikozen en lijnzaad
Instructies
  1. Bekleed een ondiepe (oven)schaal met vershoudfolie.
  2. Meng de yoghurt met de fijn gehakte abrikozen en lijnzaad en schep dit mengsel in de schaal.
  3. Plaats de schaal minimaal 2 uur in de vriezer.
  4. Haal de bevroren yoghurt (na minimaal 2 uur) uit de schaal (door het vershoudfolie op te tillen) en snijd deze in repen.
  5. Verpak de bevroren yoghurtrepen in bakpapier en leg deze terug in de vriezer.
  6. Haal de repen vlak voor gebruik uit de vriezer.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!