Frittata met zuurkool en champignons
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kerriepoeder toe en roer dit goed door.
  2. Voeg de champignon stukjes toe en bak deze zo’n 10 minuten mee.
  3. Voeg na 5 minuten de zuurkool en een snuf peper toe en bak dit zo’n 5 minuten mee.
  4. Verdeel de groenten goed over de bodem van de pan, meng de eieren met de bieslook en giet dit mengsel over de groenten in de pan.
  5. Doe een deksel op de pan om zowel de onderkant als bovenkant van de frittata goed te laten garen.
  6. Laat de onderkant in zo’n 25 minuten (op laag vuur) stollen.
  7. Draai de frittata vervolgens (mbv het deksel) om en laat de andere kant in nog zo’n 5 minuten stollen.