
Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Champignons fijn gehakt
- Max. 50 g Zuurkool uitgeknepen
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Eieren
- Een snufje Kerriepoeder
- Een snufje Peoer
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kerriepoeder toe en roer dit goed door.
- Voeg de champignon stukjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee.
- Voeg na 5 minuten de zuurkool en een snuf peper toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Verdeel de groenten goed over de bodem van de pan, meng de eieren met de bieslook en giet dit mengsel over de groenten in de pan.
- Doe een deksel op de pan om zowel de onderkant als bovenkant van de frittata goed te laten garen.
- Laat de onderkant in zo'n 25 minuten (op laag vuur) stollen.
- Draai de frittata vervolgens (mbv het deksel) om en laat de andere kant in nog zo'n 5 minuten stollen.
Deel dit Recept
Add comment