Recept Afdrukken
Frittata met zuurkool en champignons
Frittata met zuurkool en champignons
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Frittata met zuurkool en champignons
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers, de knoflook en de kerriepoeder toe en roer dit goed door.
  2. Voeg de champignon stukjes toe en bak deze zo'n 10 minuten mee.
  3. Voeg na 5 minuten de zuurkool en een snuf peper toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
  4. Verdeel de groenten goed over de bodem van de pan, meng de eieren met de bieslook en giet dit mengsel over de groenten in de pan.
  5. Doe een deksel op de pan om zowel de onderkant als bovenkant van de frittata goed te laten garen.
  6. Laat de onderkant in zo'n 25 minuten (op laag vuur) stollen.
  7. Draai de frittata vervolgens (mbv het deksel) om en laat de andere kant in nog zo'n 5 minuten stollen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!