Porties |
Ingrediënten
- Min. 100 g Cherrytomaatjes gehalveerd
- Max. 100 g Pompoen in stukjes gesneden
- Max. 50 g Waterkers
- Max. 2 Eieren
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Een snufje Paprikapoeder
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe de gehalveerde tomaatjes in een ovenschaal, besprenkel ze met de helft vd olie en zet de schaal zo'n 20 minuten in de oven.
- Verhit in de tussentijd de resterende olie in de pan, voeg de pompoenstukjes en de knoflook toe en bak deze tot ze beetgaar zijn.
- Meng de eieren met paprikapoeder en een snuf peper.
- Haal de tomaatjes uit de oven en voeg de waterkers en de gebakken pompoenstukjes toe aan de tomaatjes in de ovenschaal.
- Giet het eimengsel over de inhoud van de ovenschaal en zet de ovenschaal vervolgens nog zo'n 20 minuten in de oven (tot de frittata gaar is).
Deel dit Recept
Add comment