Recept Afdrukken
Frittata met spinazie en sperziebonen
Frittata met spinazie en sperziebonen
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Frittata met spinazie en sperziebonen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de spinazie, de sperziebonen stukjes en het fijn gehakte pepertje toe en bak dit zo'n 2 minuten (tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt).
  3. Meng de eieren met een snuf peper, schep de inhoud van de pan bij in de kom en roer dit door.
  4. Voeg de kaas toe en roer opnieuw door.
  5. Giet het groenten-ei mengsel in de pan en laat dit over de bodem van de pan stromen.
  6. Laat de onderkant van de frittata stollen en zet de pan vervolgens in de voor verwarmde oven.
  7. Haal de frittata uit de oven zodra ook de bovenkant en het midden van de frittata gestold is en een kleurtje heeft verkregen.
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!