Porties |
Ingrediënten
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 150 g Sperziebonen in stukjes gesneden
- Max. 1 Groen pepertje fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 50 g Bladspinazie grof gehakt
- Max. 10 g Rode ui gesnipperd
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de uisnippers, de knoflook, de spinazie, de sperziebonen stukjes en het fijn gehakte pepertje toe en bak dit zo'n 2 minuten (tot de spinazie is geslonken en het vocht is verdampt).
- Meng de eieren met een snuf peper, schep de inhoud van de pan bij in de kom en roer dit door.
- Voeg de kaas toe en roer opnieuw door.
- Giet het groenten-ei mengsel in de pan en laat dit over de bodem van de pan stromen.
- Laat de onderkant van de frittata stollen en zet de pan vervolgens in de voor verwarmde oven.
- Haal de frittata uit de oven zodra ook de bovenkant en het midden van de frittata gestold is en een kleurtje heeft verkregen.
Deel dit Recept
Add comment