Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Snijbonen in ruitjes gesneden
- Max. 1 Rode paprika in stukjes gesneden
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden Italiaanse tuinkruiden en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een laagje water aan de kook, voeg de paprika en snijbonen stukjes toe en blancheer deze een aantal minuten.
- Verhit de olie in een pan, voeg de geblancheerde groenten toe en bak deze tot ze zijn geslonken en het vocht is verdampt.
- Meng de eieren met de kokosmelk en de kruiden en begiet de groenten in de pan met dit ei-mengsel.
- Zet het vuur laag, doe een deksel op de pan en laat de frittata garen tot de eieren gestold zijn en de frittata een mooie kleur heeft gekregen.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment