Recept Afdrukken
Frittata met rucola en paprika
Frittata met rucola en paprika
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht, Lunch
Porties
Ingrediënten
Frittata met rucola en paprika
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de uisnippers en de knoflook toe en fruit deze een aantal minuten.
  3. Haal de pan van het vuur.
  4. Meng de eieren met de fijngesneden paprika, de fijngehakte rucola, de fijngehakte basilicum en een snuf peper en giet dit mengsel bij in de ovenvaste pan.
  5. Verdeel het mengsel goed over de bodem van de pan, laat de onderkant van de frittata stollen, plaats de pan in de oven en laat de rest van de frittata in de oven gaar worden in zo'n 15-20 minuten.
  6. Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!