Porties |
Ingrediënten
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1.5 Ei
- Max. 15 g Nederlandse oude kaas (zonder additieven) geraspt
- Max. 100 g Prei in reepjes gesneden
- Max. 1 Aubergine in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Tijm fijn gehakt
- Kruiden gemberpoeder en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een pan, voeg de aubergine blokjes toe, bestrooi deze met de kruiden en bak ze tot ze zacht worden.
- Voeg de prei reepjes en de tijm toe en bak dit mee tot ook deze zacht zijn geworden.
- Verdeel de gebakken groenten over de bodem van een ovenschaal, meng de eieren met de kokosmelk en giet dit mengsel over de groenten in de ovenschaal.
- Verdeel de kaas over de frittata en plaats deze 12-15 minuten in de oven (tot de eieren gestold zijn en de kaas een mooi kleurtje heeft verkregen).
- Schep de frittata op je bord, snijd hem en serveer!
Deel dit Recept
Add comment