Porties |
Ingrediënten
- Max. 100 g Pompoen fijn gesneden
- Max. 50 g Spitskool geraspt
- Max. 50 g Champignons fijn gesneden
- Max. 10 g Ui
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Kruiden salie en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en fruit de uisnippers.
- Voeg de pompoen en champignon stukjes en de spitskoolrasp toe en bak dit zo'n 5 minuten mee.
- Kluts de eieren en roer de kruiden en de kaasrasp door het eimengsel.
- Verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan en begiet deze met het eimengsel.
- Verdeel het mengsel evenredig over de bodem van de pan, plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment