Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 50 g Prei gehakt
- Kruiden gemberpoeder en peper
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 150 g Paksoi grof gehakt
- Max. 50 g Groene asperges geschild en in kleine stukjes gesneden
- Max. 2 Eieren
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan en voeg de prei stukjes, de knoflook en de kruiden toe en roerbak dit 30 seconden.
- Voeg de paksoi stukjes toe en bak dit 2 minuten mee.
- Voeg de asperge stukjes toe en bak deze zo'n 3 minuten mee (tot alle groenten beetgaar zijn).
- Verdeel de groenten goed over de bodem van de pan, klop de eieren los en giet ze over de groenten.
- Verdeel de eieren goed over de bodem van de pan en laat de onderkant van de frittata in zo'n 2 minuten stollen op het gasfornuis.
- Verplaats de pan naar de oven en laat de rest vd frittata in zo'n 25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op je bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment