
Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Pompoen fijn gesneden
- Max. 50 g Courgette fijn gesneden
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 1.5 Ei
- Max. 10 g Parmezaanse kaas geraspt
- Max. 1 el Kokos;/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Peper
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze een aantal minuten.
- Voeg de pompoen en courgette stukjes toe en bak deze zo'n 5 minuten mee.
- Meng de eieren met een snuf peper en de kaasrasp, verdeel de gebakken groenten goed over de bodem van de pan en begiet deze met het ei-kaas mengsel.
- Plaats de pan in de voor verwarmde oven en laat de frittata in zo'n 20-25 minuten gaar worden.
- Schep de frittata op een bord en serveer!
Deel dit Recept
Add comment