Porties |
Ingrediënten
- Max. 150 g Broccoli fijn gesneden
- Max. 50 g Boerenkool fijn gehakt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 2 Eieren
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Een paar druppels Tabasco
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Verhit de olie in een ovenvaste pan, voeg de knoflook toe en fruit deze.
- Voeg de fijn gesneden broccoli en boerenkool toe samen met een snuf peper en bak de groenten tot ze beetgaar zijn geworden.
- Meng in de tussentijd de eieren met een snuf peper, de kokosmelk en een paar druppels Tabasco en giet dit mengsel over de groenten in de pan.
- Laat de onderkant vd frittata stollen op het gasfornuis en zet de pan vervolgens in de oven.
- Laat de rest vd frittata (in zo'n 8 minuten) in de oven gaar stollen.
Deel dit Recept
Add comment