
Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Ei
- Max. 40 g Light feta verkruimeld
- Max. 2 Peren in dunne plakjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe pecannoten
- Max. 40 g Rucola
- Min. 1 handje Bieslook fijn gehakt
Ingrediënten
| ![]() |
Instructies
- Klop het ei los en meng het los geklopte ei met de bieslook.
- Verhit de olie in een pan en bak het ei tot deze aan beide kanten gestold is.
- Laat deze afkoelen.
- Leg het afgekoelde ei op je bord en verdeel de rucola en de peer plakjes over het midden van het ei.
- Verdeel de feta kruimels en de pecannoten hierover en rol de wrap vervolgens op omheen deze vulling.
- Zet de wrap desgewenst vast met een prikker en bewaar hem in de koeling tot het moment van serveren.
Deel dit Recept
Add comment