Porties |
Ingrediënten
- Max. 1 Ei
- Max. 100 g Hüttenkäse
- Max. 2 Nectarines in stukjes gesneden
- Max. 100 g Komkommer in stukjes gesneden
- Max. 1 handje Ijsbergsla in reepjes gesneden
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 10 g Rauwe cashewnoten
- Min. 1 handje Tuinkers fijn gehakt
- Een snufje Peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Klop het ei los en meng dit met peper en wat tuinkers.
- Verhit de olie in een pan en bak het kruidige ei tot deze gaar is en laat hem vervolgens afkoelen.
- Meng de nectarine stukjes met de komkommerstukjes, de ijsbergslareepjes, de cashewnoten, wat peper en wat tuinkers.
- Besmeer het gebakken ei met de hüttenkäse, verdeel het nectarine-mengsel in een streep over het midden van het gebakken ei en rol het ei omheen dit mengsel op.
- Zet de wrap vast met een prikker en bewaar hem in de koeling tot het moment van serveren/eten.
Deel dit Recept
Add comment