Porties |
Ingrediënten
- Een snufje Gemberpoeder
- Max. 2 Eieren los geklopt
- Max. 10 g Knoflook geperst
- Max. 1 Courgette in slierten gesneden
- Max. 300 g Prei in ringetjes gesneden
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 1 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Een snufje Ongeraffineerd mineraalzout en peper
Ingrediënten
|
Instructies
- Breng een gewenste hoeveelheid water aan de kook en voeg de gemberpoeder en de knoflook toe.
- Voeg de courgetteslierten toe en haal de pan van het vuur.
- Giet de eieren al roerend bij in de pan, zodat ei-slierten ontstaan.
- Voeg de sojasaus, de olie, het zout en de prei-ringen toe en roer dit door.
- Serveer de soep en bestrooi met peper.
Deel dit Recept
Add comment