Een spinazie-rucola salade met meloen en rosbief
Maaltijd
Hoofdgerecht
,
Lunch
Porties
1
Porties
1
Ingrediƫnten
Max. 300
g
Cantaloupe
in grove stukken gesneden
Min. 50
g
Bladspinazie
Min. 50
g
Rucola
Max. 60
g
Naturel bereide rosbief (zonder additieven)
in plakjes gesneden
Max. 40
g
Feta
verkruimeld
Max. 0.5
el
Olijfolie
koud geperst (extra vergine)
Max. 1
el
(Appel)azijn
Max. 10
g
Rauwe pijnboompitten
Een snufje
Peper
Instructies
Meng alle ingrediƫnten (m.u.v. de pijnboompitten) met elkaar en zet dit mengsel in de koeling, zodat alle smaken op elkaar in kunnen werken.
Haal de salade na een tijdje uit de koeling, verdeel hem over je bord, garneer hem met de pitjes en serveer!
Gerelateerd