Recept Afdrukken
Dip van rode kool met feta
Dip van rode kool met feta
Porties
Ingrediënten
Porties
Ingrediënten
Dip van rode kool met feta
Instructies
  1. Breng een laagje water aan de kook, blancheer de rode kool kortstondig en spoel de kool vervolgens af onder koud water.
  2. Doe de afgekoelde rode kool samen met de overige ingrediënten in een keukenmachine en maal dit tot een gladde dip is ontstaan.
  3. Schep de dip in een schaaltje en bewaar dit in de koeling tot het moment van serveren (als dip voor bijvoorbeeld rauwkost).
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!