Porties |
Ingrediënten
- Max. 40 g Kokosmelk zonder additieven
- Max. 300 g Pompoen in blokjes gesneden
- Max. 200 g Sperziebonen gehalveerd
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in blokjes gesneden
- Min. 1 handje Koriander grof gehakt
- Max. 1 el Citroensap
- Currypasta-ingrediënten ingrediënten: max. 2 chilipepertjes (fijn gemalen), kerriepoeder, gemberpoeder, max. 1 eetlepel ongezoete sojasaus (Tamari), rasp van een (biologische) citroen, korianderzaad, komijnzaad, kurkuma, citroengras (gekneusd)
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit.
- Doe de kokosmelk en de currypasta in een pan en verhit dit.
- Voeg de pompoen toe samen met een laagje water en laat dit op laag vuur in zo'n 15 minuten gaar worden.
- Voeg de zalmstukjes toe en laat deze in 3-4 minuten gaar worden.
- Voeg de sperziebonen toe en laat deze beetgaar worden.
- Roer het citroensap door de curry, garneer met koriander en serveer!
Deel dit Recept
Add comment