Porties |
Ingrediënten
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in stukjes gesneden
- Max. 40 g Kokosmelk (zonder additieven)
- Max. 1 el Ongezoete sojasaus (Tamari)
- Max. 200 g Peultjes
- Max. 1 Aubergine in stukjes gesneden
- Currypasta-ingrediënten max. 10 g ui (gesnipperd), max. 1 rode peper (fijn gehakt), fenegriekzaad, korianderzaad, komijnzaad, geelwortel, peper en ongeraffineerd mineraalzout
Ingrediënten
|
Instructies
- Doe de currypasta-ingrediënten in een keukenmachine en pureer dit.
- Doe de kokosmelk in een pan en voeg de currypasta toe.
- Voeg de auberginestukjes toe samen de sojasaus en bestrooi dit met wat zout.
- Zet het vuur lager en laat de inhoud vd pan zo'n 10 minuten pruttelen.
- Voeg de zalmstukjes en de peultjes toe samen met wat water, zet het vuur iets hoger en laat dit alles samen nog zo'n 5 minuten pruttelen (en indikken).
Deel dit Recept
Add comment