Recept Afdrukken
Curry met venkel en koolrabi
Curry met venkel en koolrabi
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Maaltijd Hoofdgerecht
Porties
Ingrediënten
Curry met venkel en koolrabi
Instructies
  1. Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
  2. Voeg de venkel blokjes, de koolrabi blokjes, de kokosmelk, een scheutje water en de kruiden toe, roer dit door, breng dit aan de kook en laat de groenten op laag vuur in zo’n 12 minuten beetgaar stoven.
  3. Voeg de zalmblokjes toe en stoof deze een aantal minuten mee tot ze net gaar zijn.
  4. Schep de curry op je bord, garneer met komijnzaad en serveer!
Deel dit Recept

Josien Schuttevaar

View all posts

Add comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aangenaam!

Mijn naam is Josien Schuttevaar. Ik ben diëtiste/voedingsdeskundige. In 2013 ben ik mijn eigen praktijk begonnen genaamd Personal Weightloss. Op mijn website kun je alles lezen over voeding, wat ik voor je kan doen en een beetje over mij.

Josien Schuttevaar

Gratis en vrijblijvend advies

Wil je weten hoe ik jou kan helpen om je doelen (m.b.t. het optimaliseren van je gezondheid en het controleren van je gewicht) te bereiken? Vul dit formulier dan in en ik geef je gratis en vrijblijvend advies. Het bereiken van je doelen is ook voor jou weggelegd!