Porties |
Ingrediënten
- Max. 10 g Ui gesnipperd
- Max. 0.5 el Kokos/olijfolie koud geperst (extra vergine)
- Max. 20 g Kokosmelk (zonder aditieven)
- Max. 1 Venkelknol in blokjes gesneden
- Max. 1 Koolrabiknol in blokjes gesneden
- Kruiden Garam Masala, cayennepeper, gemberpoeder, kurkuma, kaneel, kardemom en kruidnagel
- Max. 120 g Wilde zalmfilet in blokjes gesneden
- Een snufje Komijnzaad
Ingrediënten
|
Instructies
- Verhit de olie in een pan, voeg de uisnippers toe en fruit deze.
- Voeg de venkel blokjes, de koolrabi blokjes, de kokosmelk, een scheutje water en de kruiden toe, roer dit door, breng dit aan de kook en laat de groenten op laag vuur in zo’n 12 minuten beetgaar stoven.
- Voeg de zalmblokjes toe en stoof deze een aantal minuten mee tot ze net gaar zijn.
- Schep de curry op je bord, garneer met komijnzaad en serveer!
Deel dit Recept
Add comment